featured

BELEDİYE KANTARI DİJİTAL ÇAĞ’A AYAK UYDURUYOR!

service

II. Organize Sanayi Bölgesi önünde yer alan belediye kantarının yeri değişerek yenileniyor.

Büyük bir bölümü tamamlanan yeni Bilecik Belediyesi Kantarı, eski kantarın tam karşısında yer almakta. Açılmasına çok az bir süre kalan yeni tesis, eski mekanik kantar yerine dijital bir kantar ile Bileciklilere hizmet verecek.

Sanayi şehri olan Bilecik’in önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olan Belediye Kantarı’nın çok daha iyi bir biçimde hizmet vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Semih Şahin, alanda araştırmalarda bulundu. Dijital Çağ’ın gerektirdiği yenilikleri Bilecik halkına sunmaya devam etmekte olan Belediye Başkanı Semih Şahin, “Daha daha önce kalan mekanik devri geçmiş bir kantarımız vardı. Bunun yerine dijital en son teknoloji bir kantarımız oldu. Yeri de kullanış bakımından iyi bir yer oldu. Bilecik’i yenilemeye, kentleşmeye doğru ilerletiyoruz. Gördüğünüz gibi her alanda, her noktada faaliyetlerimiz sürüyor. Bütün Bilecik bir şantiye biçiminde kentleşmeye devam ediyor.” açıklamalarında bulundu.

Bilecik’in her noktasında çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Semih Şahin, yapımı devam etmekte olan Bilecik Belediyesi Kantarı’nda incelemelerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BELEDİYE KANTARI DİJİTAL ÇAĞ’A AYAK UYDURUYOR!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin