featured

BİZ DEĞİL HEPİMİZ

service

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda yapılacak kongre öncesinde adaylığını açıklayan ikinci isim olan İlker Özokçu, bir basın toplantısı düzenledi.

ESMMMO seçimlerine sayılı günler kala Mimarlar Odası’nda gerçekleşen toplantıda İlker Özokçu’nun basın açıklamasında, “Mesleğimizde Değişim Ve Dönüşüm İçin Eskişehir SMMM Dayanışma Grubu olarak yönetime talibiz” dedi.

Mesleği icra etmenin büyük bir sorumluluk ve emek gerektirdiğine dikkat çeken Özokçu, Günümüzde, mesleğimizi ve mesleki firmamızı sürdürülebilir kılmak, hizmetlerimizi kalite temelinde şekillendirmek ve bu temele göre faaliyetlerimizi konumlandırmak, dijital teknolojinin hızla iş hayatımıza da girmesi ve mesleğimizde dönüşüme yol açmasıyla, adeta bir zorunluluk haline gelmiştir” dedi.

Özokçu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Bu zorunluluklar, mesleğimizdeki açılımlar kadar, teknolojinin kullanımı, büro yönetimi, etkili ve etkin iletişim ortamının sağlanması, çalışanların eğitimi, hizmetlerin sunulduğu mekanların yapısı, kurumsal çalışma, güçlü ve etkili müşteri ilişkileri ve kaliteli hizmet sunumunu da gündemimize almamızı gerektirmektedir.

Günümüzde modern hizmet anlayışı, müşterinin ihtiyaç, istek ve beklentilerini hareket noktası alarak müşteri memnuniyetinin hizmet kalitesi ile sağlanabileceğini kabul etmektedir.

Bu bağlamda kaliteli hizmet için çalışmak ve bu hizmeti müşterinin ihtiyaç, istek ve beklentilerine uygun şekilde ve kanunlar çerçevesinde sunmak, ayrı bir önem taşımaktadır. Mevcut müşteriyi memnun etmek ve kaybetmemek kadar, muhasebe, denetim ve danışmanlık hizmetlerini etik değerleri de dikkate alarak en iyi şekilde yerine getirmek, müşteriye daha geniş yelpazede hizmet sunmak ve mesleğin katma değerini anlamlı düzeyde arttırmak, hizmet kalitesi odaklı çalışmaları gerektirmektedir.

Bunun için de grubumuz geleceğe ve gençliğe yönelik projeleriyle, meslek mensuplarının gelişimini sağlayan; teknoloji odaklı, yeniliğe açık, etkin denetimi savunan, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak katma değer yaratmayı hedefleyen bir topluluktur.

Misyonumuz

Meslek mensubunu odak kabul ederek, meslektaşların talep ve beklentilerini tespit ederek, yeni yol haritaları ve sürekli mesleki gelişimi sağlayacak bilimsel ve teknolojik çalışmalar yapmak, dinamik, saygın, istikrarlı, güçlü, dürüst ve güvenilir bir oda olmaktır.

Vizyonumuz

Sürekli mesleki gelişimi hedefleyerek, katılımcı ve yeni fikirleri hayata geçirme konusunda öncü olmak ve üyelerinin toplumda saygınlığını daha da ileriye taşımaktır.

Yenilikçi Uygulamalarımız arasında ;

Varolan kurul ve komisyonlarda revizyona gidilerek ilaveten;

“Gençlik Meclisinin – Kadın Konseyi ve Bağımlı Çalışanlar Konseyi’nin kurulması”,

“Etkin Denetim hedefi ile yönetim ve denetim kurullarını aynı platformda buluşturarak çalışmaların hız kesmeden ve bir koordinasyon çerçevesinde yapılmasını sağlamak” yer almaktadır.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BİZ DEĞİL HEPİMİZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin