featured

ÇOCUKLAR SERAMİĞİ ÇOK SEVİYOR

service

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk kursları tüm hızıyla sürüyor. Seramik kursuna katılan öğrenciler de keyifle çamura şekil verirken hayal dünyalarını seramiğe yansıtıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuk kursları, farklı merkezlerde çocukların katılımı ile devam ediyor.

Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seramik kursu da 7-15 yaş arası çocukların katılımı ile sürüyor. 6 kişilik gruplar halinde devam eden kursta 24 öğrenci, uzman eğitmenler gözetiminde elle seramik şekillendirme yöntemlerini öğreniyor. Seramikten hayvan ve insan figürleri, çanak ve çömlekler, vazolar, kalemlikler, duvar süsleri ve yaratıcı çalışmalar yapan öğrenciler, sanat ile tanışırken yaratıcılık ve farklı düşünme gibi yönlerini de geliştirmiş oluyor.

Kursa katılan çocuklar, “Seramik kursunu çok seviyoruz. Tabak, bardak, balık, plakadan ağaçlar, baykuştan tabak, ev gibi süslü eşyalar yapıyoruz. Çok iyi vakit geçiriyoruz. Yaklaşan yılbaşı için de yaptığımız güzel ürünleri sevdiklerimize hediye edeceğiz. Burada arkadaşlarımızla seramik yapmaktan, vakit geçirmekten çok mutluyuz” diye konuşuyor.

Kurslara katılan öğrenciler aldıkları eğitimden memnuniyetlerini belirtirken, veliler de çocuklarının güvenli bir ortamda, verimli bir şekilde vakit geçirmesinden dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLAR SERAMİĞİ ÇOK SEVİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin