featured

50 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN İNTERNET İLE HER ŞEY ÇOK KOLAY

service

Tepebaşı Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşlar için internet üzerinden online hizmetlerin kullanabilmesi amacıyla öğretici bir çalışma başlattı. Belde Evleri’nde düzenlenen Online Hizmetleri Öğrenme Derslerine katılan vatandaşlar, teknolojinin getirdiği kolaylıkları kullanmayı öğreniyor.

Tepebaşı Belediyesi, vatandaşlar için öğretici faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 50 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı “Online Hizmetleri Öğrenme Dersleri” Belde Evleri’nde düzenleniyor. Dersler kapsamında E-Devlet uygulamaları, belediye online hizmetleri, E-Nabız, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması, internet güvenliği, mobil internet ve uygulamaları gibi konular ele alınıyor.

“Kendi işimizi kendimiz halledeceğiz”

Eğitimlere katılan vatandaşlar da internette kendi işlerini yardım almadan halledeceklerini söyleyerek, “Çok güzel bir eğitim, çok güzel bilgileniyoruz. Bizler için çok faydalı oldu. Bizim yaşımız ilerleyince teknolojiden uzak kalıp çocuklarımızdan yardım istiyorduk. Bu eğitimler sayesinde kendi işimizi kendimiz halledeceğiz. Hastanede kendi randevumuzu rahatlıkla alabileceğiz. Tepebaşı Belediyesi’ne bu eğitimi sağladığı için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Online Hizmetleri Öğrenme Derslerinden faydalanmak isteyen vatandaşların, Belde Evleri’ne başvurabileceğini ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
50 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN İNTERNET İLE HER ŞEY ÇOK KOLAY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin