featured

ZAFER TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI

service

Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılına özel gerçekleştirilen “Zafer Turnuvası” Anadolu Üniversitesi Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.

U-11 yaş kategorisinde Anadolu Üniversitesi, Bursaspor, Yeşilay FK ve Ankaragücü’nün, U-10 yaş kategorisinde ise Anadolu Üniversitesi, Çelikordu, Eskişehir Spor ve Ankaragücü’nün yer aldığı turnuvada kazanan dostluk oldu. Minik futbolcuların hünerlerini ortaya koyduğu ve son derece renkli ve çekişmeli anların yaşandığı, kazananın dostluk olduğu turnuvada müsabakaların ardından düzenlenen törenle katılan ekiplere ödülleri verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal: “Minik sporcularımız adına gururluyuz”

Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, turnuvaya katılım gösteren minik sporcuları tebrik ederek şunları söyledi: “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılına özel düzenlenmiş olan bu turnuvada minik sporcularımızı görmekten gurur duyduk. Kazananın dostluk olduğu bu turnuvada her bir takımı ayrı ayrı tebrik ederim.”

Turnuvanın sonunda Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Selami Sezgin ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Başkanı Galip Özsarı tarafından turnuvaya katılan minik sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ZAFER TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin