featured

YARIŞLARDAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER

service

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün işitme engelli yüzücüleri ve kanocuları katıldıkları milli takım seçmeleri yarışlarından başarıyla döndüler.

Geçtiğimiz hafta yaptıkları açıklamalarla katılacakları müsabakalara sıkı antrenmanlarla hazırlandıklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, azimli çalışmalarının karşılığını madalyalarla aldırlar. 24. Deaflympics Yaz Oyunları Milli Takım Seçmeleri İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İdil Bengisu Tunçbilek, 50 metre kadınlar serbest ve kurbağalama yüzmede birinci olurken 50 metre sırtüstü yarışlarda ikincilik kazandı. Kulübün bir diğer işitme engelli yüzücüsü Hatice Kübra Toker, 50 metre sırtüstü Türkiye üçüncüsü oldu.

Adana’da düzenlenen Kano Milli Takım Seçmeleri ve Test Yarışları’nda yarışan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kano sporcusu Mehmet Ali Duman, C1 branşındaki başarılı mücadelesiyle milli takıma davet edildi.

Sporcularının başarılarıyla büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, kulüp bünyesinde sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YARIŞLARDAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin