featured

TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA YARIŞACAKLAR

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü artistik yüzme branşı lisanslı sporcuları Berra ve Seralp Özgöde, Türkiye Kış Şampiyonası ve Mix Düet Dünya Şampiyonası’nda yarışacaklar.

 

8 Ocak Cumartesi günü Tel-Aviv’de online olarak gerçekleştirilecek olan Supermix Virtual Games’de Mix Düet Dünya Şampiyonası’nda 13-15 yaş kategorisinde yarışacak olan ikiz kardeşler Berra ve SeralpÖzgöde, antrenmanlarını heyecanla sürdürüyorlar. Şampiyonaya, belirlenen kareografinin videosunun çekilerek gönderilecek.

 

Dünya Şampiyonasına Türkiye’den katılan tek takım olan Berra ve Seralp Özgöde kardeşler, 25-26 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Kış Şampiyonası’nda da Eskişehir’i temsil edecekler. Türkiye Kış Şampiyonası’na Eskişehir Büyükşehir  Gençlik ve Spor Kulübü’nden artistik yüzme branşında yedi kişi daha katılacak. Şampiyonaya katılacak olan Feyza Durceylan, Beren Üstünisimli, Beril Genç, Elif Ceren Örüş, Meyra Ege Aydın, Alya Ece Şenol, Elif Yavuz isimli sporcular Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki antrenmanlarına hız kesmeden son güne kadar devam ediyorlar.

 

15-16 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan milli takım seçmelerine de davet aldıklarını belirten 13 yaşındaki Berra ve Seralp Özgede kardeşler, “Biz bu spora annemizin teşviki ile 9 yaşında başladık. Daha sonra annemiz ve antrenörümüz Yeşim Özgöde ve antrenörümüz Büşra Üstün ile Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde antrenmanlarımızı sürdürdük. İlerleyen günlerde katılacağımız şampiyonalarda Eskişehir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e ve bizlere bu imkanı sağlayan kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA YARIŞACAKLAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin