featured

SEYİTGAZİ BELEDİYESPOR BOMBA BİR TRANSFER

service

Seyitgazi Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında Kırkaspor kaptanı İhsan Çakmak’la yaptığı görüşmelerden sonra İhsan Çakmak’ı kadrosuna dahil etti.

Kulüp Başkanı İsmail Erkara: “Bizler yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarımıza titiz bir şekilde devam ediyoruz. Yeni transferimiz İhsan Çakmak kardeşime hoş geldin dileklerimi iletiyorum. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız transferlerle 1. Amatör Ligden Süper Amatör Lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Takımıza büyük katkıları olan Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe’ye teşekkür ediyorum. Başkanımız Uğur Tepe’nin takımımıza maddi ve manevi büyük katkıları olmuştur. Bu desteklerinden dolayı şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim adına Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe’ ye teşekkür ediyorum” dedi.

“Kadromuzu güçlendiriyoruz”

Seyitgazi Belediyespor Antrenörü Mustafa Tuna, transferle ilgili , “Uzun yıllardır Amatör Ligde top koşturan İhsan Çakmak kardeşimiz takımımıza katıldı. Kendisine hoş geldin dileklerimi iletiyorum. Yeni sezonun, başta Seyitgazi Belediyespor’ umuz olmak üzere tüm camiamız için kazasız,belasız ve sakatlık durumu yaşanmadan geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SEYİTGAZİ BELEDİYESPOR BOMBA BİR TRANSFER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin