featured

ÖZEL BİREYLER BAŞARILARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

service

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu özel bireyler, katıldıkları Eskişehir Masa Tenisi Özel Sporcular İl Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle takdir topladı.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu özel bireyler, katıldıkları spor turnuvalarında dereceler elde ederek, kenti başarı ile temsil etmeyi sürdürüyor.

Son olarak Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi sporcuları, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Eskişehir Masa Tenisi Özel Sporcular İl Şampiyonası’na katıldı.

3 ayrı kategoride 3 ayrı birincilik elde ettiler

Kemal Unakıtan Spor Tesisleri’nde düzenlenen şampiyonaya katılan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü özel sporcularından Huriye Gülşah Temizyürek +20 yaş mental bayan kategorisinde il 1’incisi, Uğurcan Elmalı mental erkek kategorisinde il 1’incisi, İrem Yavuz da down bayan kategorisinde il 1’incisi oldu. Sporculardan Emre Faydalı ise mental erkek kategorisinde il 2’ncisi olarak şampiyonayı tamamladı.

Antrenmanlarına beden eğitimi ve spor öğretmeni Gülnaz Tunç eşliğinde Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Spor Salonu’nda devam eden başarılı sporcular, Eskişehir’i Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Öte yandan masa tenisi sporuyla ilgilenen ve ilgilenmek isteyen özel bireylerin, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ne kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖZEL BİREYLER BAŞARILARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin