featured

ORMANSPOR’UN AĞIR KONUKLARI

service
31 Ekim Pazar günü yapılan olağan kongre sonucunda başkanlığa seçilen Uğur Kılıç,yönetim kurulu üyeleri Mesut Çebi ve Metin Kılıç  milli maç öncesi başkanımız Recep Temel’e ziyarette bulundular.Ziyarette kulübümüz adına sportif direktör Burçin Albayrak,baş antrenörümüz Mehmet Fatih Işık ve genel sekreterimiz Mehmet Çıtak hazır bulundu.
Gerçekleşen ziyarette başkanımız Recep Temel “Uğur Kılıç ve ekibini seçilmelerinden dolayı kutluyorum.Çok güzel ve bizleri heyecanlandıran projeler var,Türk Hentbolu adına ivme kazandıracak projelerin hayata geçirilmesi bu branşın hak ettiği yer gelmesi en büyük dileğimizdir.Bizlerin onlara desteği gücümüzün yettiği sürece her anlamda olacak ve bundan sonraki çalışmalarında onlara başarılar diliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ise ” Eskişehir’de hentbolün  yeniden canlanmasında büyük katkı sağlayan  başta başkanımız Recep Temel’e tekrar teşekkür ediyorum.Çünkü kendisi bu kulübün oluşmasında yer alan Burçin Albayrak’a önderlik etmiş mükemmel bir oluşuma imza atılmış.Orman teşkilatının hentbolün içinde olması bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bizler köklü kurumları bu branşta tutmak için elimizdeki imkanları artırmak adına mutlaka projelerimiz olacak.Ayrıca Eskişehir Ormanspor’a bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.
Ziyaret Hentbol Federasyonu ve Eskişehir Ormanspor’un hediye takdimleri ile son buldu ardından Saat 18:00’de başlayacak maç için her iki heyet Porsuk Spor Salonuna hareket etti. A Milli Takımımız muhteşem Eskişehir taraftarı ve Bando Es Es’in desteğiyle mükemmel bir ambiansta gerçekleşen maçta Kosova karşısında 25-23’lük galibiyete ulaştılar.Federasyonu Başkanımız Uğur Kılıç,Baş Antrenörümüz İlker Şentürk ve oyuncular gelen galibiyete ortak olan Eskişehir taraftarına maç sonu ropörtajlarında yayıncı kuruluşlar aracılığı  teşekkürlerini ilettiler.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORMANSPOR’UN AĞIR KONUKLARI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin