featured

ORMANSPOR İZMİR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

service
Eskişehir Ormanspor Cumartesi 17:00’de oynanacak olan İzmir Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.Sakatlığı süren Ramazan Mutlu’nun durumu maç günü belli olacak.
Öte yandan başantrenör Mehmet Fatih Işık yaptığı açıklamada ” Milli takım arası oynadığımız 2 maçtan galip ayrıldık ve bir seri yakalamak istiyoruz.İzmir Büyükşehir Belediye Spor ciddi rakiplerimizden o yüzden önemli maçlarımızdan biri ve Eskişehir halkını bu maça bekliyoruz.Onlarla birlikte beraber bu maçtan 2 puan alarak hafta sonunu keyifli tamamlamak en büyük hedefimiz olacak.”şeklinde konuştu.
 Miili Pivot Mehmet Demirezen ise yaptığı açıklamada “İzmir Büyükşehir ligde her zaman söz sahibi olan bir rakip,bizde bu ciddiyet doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamladık.Eskişehir taraftarı ile birlikte cumartesi saat 17:00’de bir bütün olup sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz.”şeklinde konuştu.
Eskişehir Ormanspor cuma günü son antremanını yapıp maç saatini beklemeye başlayacak.Öte yandan bu önemli maça Yunus Tokmak -Serdar Özen  hakem ikilisi ve maçın gözlemcisi olarak Mehmet Şimşek görevlendirildi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORMANSPOR İZMİR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin