featured

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE ESKİŞEHİR FARKI

service

4-6 Şubat tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilen Bedensel Engelli Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’na Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla damga vurdu.

Gençlere ve çocuklara spor yapma imkânı sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yetiştirdiği sporcularla katıldığı şampiyona ve turnuvalarda önemli başarılar yakalamaya devam ediyor. Eskişehir’i ve ülkemizi ulusal ve uluslararası birçok müsabakada başarı ile temsil eden Sümeyye Boyacı, 43,28 olan kendisine ait olan 50 metre sırtüstü yüzme Türkiye rekorunu 42,09 dereceyle tekrar kırdı. 9 sporcu ile Bedensel Engelli Yüzme Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün sporcuları Baran Doruk Şimşek, Ömer Onur İnci ve Ahmet Çınar Bakkal da mili takım aday kadrosuna seçildi. Sporcular, bu yıl içerisinde yapılacak olan Paralimpik Yüzme Avrupa Gençler ve Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde ettiler.

Hiçbir engelin başarıya engel olmadığını belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir’i temsil eden tüm sporcuları tebrik ederek, kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE ESKİŞEHİR FARKI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin