featured

HATAYSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINDA KEYİFLER YERİNDE

service
Eskişehir Ormanspor milli  takım arası  sonrasında  hafta sonu oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Antremanlarda oyuncuların hırslı ve istekleri oluşları teknik heyeti memnun ediyor. Bugünü fitness, mobilizasyon ve taktik antremanla  tamamlayacak.
Yardımcı antrenörümüz Tolunay Akalın Hatayspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada ” İlk 6 haftada hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.Sadece Spor Toto maçından sahadan istediğimizi alamadan ayrıldık.Artık hedefimiz önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek Hatayspor maçı ve bu maçta sahadan güzel bir galibiyetle ayrılmak istiyoruz.Birbirinden değerli bir oyuncu grubuna sahip takımımızda   hedefimiz hem oyunumuzdan keyif almak ve hemde bunu taraftarlarımıza yansıtmak olacak.Bu yüzden hafta sonu Eskişehir halkını salona bekliyoruz.”şeklinde konuştu.
Öte yandan Milli Takımda başarılı performanslara imza atan Taner Günay,Mehmet Demirezen ve Yaşar Erdem Ateş’in Çarşamba’dan itibaren takıma katılması ile çalışmalar tam kadro devam edecek.Cuma günü son antremanını gerçekleştirecek Eskişehir Ormanspor daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HATAYSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINDA KEYİFLER YERİNDE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin