featured

GENÇ TAEKWONDOCULARDAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

service
Eskişehir’de düzenlenen okullar arası Taekwondo şampiyonasında dereceye giren sporcular, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete genç Taekwondocuların antrenörü Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı ve Nurhan Arı da katıldı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt’u son olarak Eskişehir’de düzenlenen okullar arası Taekwondo şampiyonasında dereceye giren genç Taekwondocular ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Odunpazarı Belediyesi’nin salonlarında antrenman yapan ve okullar arası müsabakalarda dereceye giren 7 sporcunun yanı sıra antrenörleri Canan ve Nurhan Arı da katıldı. Genç Taekwondocular, Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman sporcuların yanında olduklarını kaydeden Başkan Kurt, “Derslerinizi ihmal etmeyin. Sporu da bırakmayın. Başarısız olsanız bile, vazgeçmeyin, umutsuzluğa kapılmayın. Başarana kadar tekrar deneyin. Ben okul hayatınızda da spor hayatınızda da sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Genç sporcular, hedeflerine ulaşmak ve daha da başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇ TAEKWONDOCULARDAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin