featured

ÇAĞDAŞ’IN ŞAMPİYON KIZLARI ESKİŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR

service

Eskişehir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Okullar Arası Genç Kızlar A Kategorisi Basketbol Turnuvasında il birincisi olan Özel Çağdaş Okulları Genç Kız A Takımı, Eskişehir’i başarıyla temsil ediyor.

Bursa’da gerçekleşen grup müsabakalarında mücadele eden Çağdaşlı kızlar, 17 Ocak Pazartesi günü ilk maçına çıktı. Eskişehir’imizi temsil eden şampiyon kızlar, İstanbul Bakırköy Anadolu Lisesini 82-49’luk skorla mağlup etti. Bursa’daki maça katılan Özel Çağdaş Okulları Müdürü İsmail Samur, “Kızlarımızın Eskişehir’imizi temsil ediyor olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Gruplardan da başarıyla çıkacaklarına dair inancımız tam. Her birine başarılar diliyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ MAÇ 19 OCAK ÇARŞAMBA

Çağdaş Okullarının basketbolcu kızları ikinci maçına 19 Ocak Çarşamba günü (bugün) çıkacak. Bursa’da gerçekleşecek olan maçta Bilecik Mustafa Şeker Anadolu Lisesi ile karşılaşacak olan Eskişehirli kızlar, bu maçı da kazandıkları takdirde Türkiye yarı finallerinde son 32 takım arasına kalmaya hak kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ’IN ŞAMPİYON KIZLARI ESKİŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin