featured

ÇAĞDAŞ KOLEJİ YÜZMEDE FARK YARATTI

service

5-6-7 Nisan tarihlerinde Yenikent Yüzme Havuzunda yapılan okullar arası minikler A ve küçükler il birinciliği müsabakalarında Özel Çağdaş Okulları öğrencileri toplamda 4 ayrı kategoride 24 madalya alarak fark yarattı.

Minik A Kızlar, Minik A Erkekler, Küçükler Kız ve Küçükler Erkek olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışan 11 öğrenci, girdikleri her kategoride madalya alma başarısı gösterdi. 3 gün boyunca devam eden yarışlarda 41 yarışa katılan Özel Çağdaş Okulları öğrencileri; 9’u altın, 6’sı gümüş, 9’u bronz madalya olmak üzere toplam 24 madalya kazandı.

GİRDİĞİ BİREYSEL YARIŞLARIN TAMAMINDA 1. OLDU

Özel Çağdaş Okulları 7. sınıf öğrencisi Akın Sarp Kırış, girdiği tüm ferdi yarışlarda 1. olma başarısı gösterdi. Kırış, 50 metre kelebek, 50 metre kurbağa, 50 metre serbest ve 100 metre serbest kategorilerinde il 1.si oldu. Akın Sarp Kırış, bayrak takımında da 1. olarak toplam 5 altın madalya kazandı.

5. sınıf öğrencisi Zeynep Çakıroğlu 100 metre serbest kategorisinde il 1.si oldu. Yarışların ilk gününde Erinç Başar Canbaz, Halil İbrahim Uncu, Akın Sarp Kırış ve Can Urcan’dan oluşan 4 X 100 metre karışık bayrak küçük erkek takımı il 1.si oldu. Erinç Başar Canbaz, Deniz Şamkar, Akın Sarp Kırış ve Can Urcan’dan oluşan bayrak takımı, küçük erkekler kategorisinde il 2.si oldu.

3 gün süren müsabakalar sonucunda Özel Çağdaş Okulları Küçük Erkekler Takımı genel sıralamada 7 okul arasında 2.’lik kupasını aldı.

“HER ALANDA ALDIĞIMIZ BAŞARILARIMIZA BİR YENİSİNİ EKLEDİK”

Özel Çağdaş Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ayşegül Mühürhancı Dal, elde edilen başarıyla ilgili konuşarak şunları söyledi: “Sporcu öğrencilerimizin 3 gün boyunca gösterdikleri performanslarının başarılarla taçlanması ve onların emeklerinin karşılığını alması görülmeye değerdi. Küçük yaş gruplarında ailelerinin ve antrenörlerinin de desteği ile büyük emek ve çaba göstererek yarışmalara hazırlanan öğrencilerimiz, yaptıkları bu sporla zihinsel ve fiziksel gelişimlerini programlı ve disiplinli bir şekilde geliştirerek sağlıklı yaşama bilinci kazanıyorlar. Her alanda aldığımız başarılarımıza bir yenisini ekleyen öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ KOLEJİ YÜZMEDE FARK YARATTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin