featured

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDE YOĞUN MESAİ

service

15 ayrı branşta çocuklara, gençlere ve yetişkinlere spor yapma imkanı sağlayan ve profesyonel olarak yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, 24-28 Aralık tarihleri arasında dört farklı branş ve müsabakada Eskişehir’i temsil edecek.

 

Binlerce başarılı sporcu yetiştiren ve amatör spor kulüplerine de desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, lisanslı sporcularıyla kenti temsil etmeye devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, 24-28 Aralık tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Kulüplerarası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda yarışacaklar. artistik Yüzme sporcuları ise 25-26 Aralık tarihlerinde  İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Artistik Yüzme Şampiyonası’nda yarışacaklar. Judocular aynı tarihlerde Ankara’da düzenlenecek Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele edecekler.  Eskişehir’de ise Hentbol 2. Lig maçlarında 25 Aralık’ta sahaya çıkacak hentbolcular Burdur G.S.K’nın karşısına çıkacak.

 

4 faklı branşta Türkiye şampiyonaları ve liglerde yarışacak olan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, sıkı antrenmanlarla hazırlandıkları müsabakalarda Eskişehir’i temsil etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.

 

Spor hayatına kazandırdıkları genç sporcuların önemli başarılar elde edeceklerine güvenlerinin tam olduğunu belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in talimatıyla kurulan ve binlerce gencimize spor yapma imkan ve fırsatı sağlayan kulübümüz, kentimizi ülkenin dört bir yanında ve uluslararası yarışlarda temsil ediyor. Bir çok şampiyona ve turnuvadan madalya ve kupalarla dönüyorlar. Onların bu başarılarını görmek bizleri çok gururlandırıyor” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDE YOĞUN MESAİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin