featured

BAŞARILI TEKVANDOCUDAN ŞEHRİMİZE 2 ALTIN MADALYA DAHA

service

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocularından Gülsena Karakuyulu, Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda katıldığı iki kategoride de şampiyon olarak 11’inci Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Karakuyulu, bu başarısı ile kentimize 2 altın madalya daha kazandırmış oldu.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, elde ettiği başarılar ile Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor.

Kulüp sporcularından Gülsena Karakuyulu, Hatay’da 25-28 Mart tarihleri arasında düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda katıldığı iki kategoride de şampiyon olmayı başardı. Karakuyulu böylelikle 11’inci Türkiye şampiyonluğunu alarak Eskişehir’i bir kez daha gururlandırmış oldu.

Gülsena Karakuyulu maça çok iyi hazırlandığını, iki kategoriden şampiyon olarak çıkmanın çok büyük bir mutluluk olduğunu, hedefinin 26 Haziran’da Çin’de yapılacak Üniversiteler Yaz Olimpiyatları’nda şampiyon olarak bayrağımızı en tepede dalgalandırmak istediğini kaydetti. Sporcunun antrenörü ve annesi Dilek Karakuyulu ise maçların çok zorlu ve heyecanlı geçtiğini dile getirirken, günü 2 altın madalya ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da başarılı sporcuyu tebrik ederek, “Tepebaşı’ndan sportif bir başarı çıkması bizleri her zaman gururlandırmıştır. Gülsena kızımız da elde ettiği birçok başarıya bir yenisini daha ekledi. Kendisini ve ailesini tebrik ediyor, çalışmalarında daima destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞARILI TEKVANDOCUDAN ŞEHRİMİZE 2 ALTIN MADALYA DAHA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin