featured

AVRUPA ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Romanya’da düzenlenen Para Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Eskişehir Engelliler Spor Kulübü sporcuları Murat Cırık ve Arif Başar Durak ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kentimizi başarı ile temsil eden sporcular ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Eskişehir Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Çiğdem Çalışır, kulübün Avrupa şampiyonu bilek güreşçileri Murat Cırık ve Arif Başar Durak’ı makamında konuk etti. Buluşmada Çalışır, Cırık ve Durak, Başkan Ataç’a Romanya’nın Bükreş kentinde 7-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Para Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası ve kazandıkları altın madalyalar hakkında bilgiler verdi.

Cırık, “7-14 Mayıs’ta Romanya Bükreş’te düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda kendi kategorilerimizde şampiyon olduk. Eskişehir’i ve Türkiye’yi başarı ile temsil ettiğimiz için çok gururluyuz. Ahmet Başkanımız da bizlere her zaman destek veriyor. Her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz. Bugün de başarımızı paylaşarak mutluluğumuzu taçlandırmak istedik” dedi.

“Eskişehirliler olarak gurur duyuyoruz”

Başkan Ataç da konuklarını tebrik ederken, “Sizlerin spor branşınızda verdiğiniz emekler o kadar kutsal ki anlatılmaz. Neyse ki bu büyük emeklerin karşılığını büyük başarılar ile alıyorsunuz. Eskişehirliler olarak bizler de sizinle gurur duyuyoruz. Biz de sporu ve sporcuları destekleyen bir belediyemiz olarak, Eskişehir Engelliler Spor Kulübümüzün daima yanında olmaya devam edeceğiz. Nice altın madalyalar diliyorum” sözlerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AVRUPA ŞAMPİYONLARINDAN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin