featured

ARI GENÇLİK 2022 YILININ İLK KUŞAK SINAVINI YAPTI

service

Arı Gençlik Hizmetleri spor kulübü Öğrencileri Kuşak sınavında birbirinden güzel Taekwondo gösterileri ile izleyicileri büyüledi. Sınavda ter döken sporcular, başarılarıyla göz doldurdu.

Arı Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Nurhan ARI yaptığı açıklamada; Sadece başarı odaklı sporcular yetiştirmek yerine, olimpizm ve fair play ruhunu özümsemiş ve bunu hayat felsefesi haline getirmiş erdemli sporcular yetiştirmek önceliğimizdir.

Ülke olarak covid salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdik. Hastalık nedeniyle bir çok vatandaşımız karantinaya alındı. Bu durum Sporuda olumsuz etkiledi. İnşallah 2022 yılı Vatanımıza, milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirir.

Ayrıca çalışmalarımızı Milli Sporcu ve Antrenör olan aynı zamanda Eskişehir Şeker mahallesi Muhtar Canan Arı ile birlikte yapıyoruz. Muhtarlık gibi kutsal bir görevi yerine getirirken hafta sonlarını da tatil yapmadan yine değerli sporcularımızın, vatan evlatlarımızın, vatanımıza, milletimize hayırlı evlat olmaları için çalışmaktadır çabalamaktadır. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı’yı, Sporcularımızı ve Velilerimizi Spora vermiş oldukları önemden dolayı tebrik ediyorum. Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ARI GENÇLİK 2022 YILININ İLK KUŞAK SINAVINI YAPTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin