featured

YAZICIOĞLU ADINA HATIRA ORMANI

service
Merhum Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu adına Eskişehir de bir hatıra ormanı oluşturuldu.
Eskişehir Ankara karayolu üzerinde yapılan fidan dikim etkinliğine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desticide katılarak fidan dikti. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından toprak işlemesi yapılan otuz dekar büyüklüğündeki tören alanına gelen misafirleri, Orman Bölge Müdürü İsmail Boz ve Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras karşıladı.
BBP Eskişehir İl başkanı Salim Acabay’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Orman Bölge Müdürü İsmail BOZ, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ nun milliyetçi ve vatansever kişiliğinden bahsederek fidan dikilecek saha hakkında bilgi verdi. Daha sonra kürsüye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dava ve yol arkadaşı Muhsin Yazıcıoğlu’ nun yaşamından kesitler anlattı. Hatıra ormanı için orman teşkilatına minnet duygularını İfade eden Destici, bu fidanlar yaşadıkça kurucu genel başkanları merhum Yazıcıoğlu’ nun ruhunun şad olacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Mahmudiye ilçe Müftüsü dua yaptırdı. Programın son bölümünde ise fidan dikimine geçildi. İlk fidanı Sayın Destici, Bölge Müdürü İsmail Boz ve protokol üyeleri ile birlikte dikti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YAZICIOĞLU ADINA HATIRA ORMANI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin