featured

TEPEBAŞI’NA BİR ÖDÜL DAHA

service

Tepebaşı Belediyesi, Ankara’da düzenlenen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri’nde İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası ve Melih Savaş Yaşam Köyü projeleri ile ödüle layık görüldü.

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeler ile ödüller almaya devam ediyor.

Son olarak İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri’nde İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası ve Melih Savaş Yaşam Köyü projeleri ile ödüle layık görüldü. Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile düzenlenen törende Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ödül alan isimler arasında yer aldı.

Tepebaşı ilkler ve ödüllerin kenti

Gecede ödül almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz çalışmalar, ödülleri de beraberinde getiriyor. Ülkemizde ilk niteliğinde olan iki projemiz ile bu gecede ödül almak da bizleri mutlu etti. Ayrıca Yılmaz Büyükerşen Hocamız da Yaşam Boyu Onur Ödülünü, Genel Başkanımızın elinden aldı, bu da bizim için bir gurur kaynağı. Ödül alan tüm belediye başkanlarımızı ayrıca kutlamak isterim. İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası ve Melih Savaş Yaşam Köyü projelerimiz ülkemizde ilk niteliği taşıyan, dünya çapında da dahil olmak üzere defalarca ödüle layık görülmüş çalışmalarımız. Özellikle TOKİ’den devraldığımız 57 villayı, birinci nesil Türkiye’deki ilk ve tek akıllı şehir projesini REMOURBAN ile yerinde dönüştürerek yeniledik. Melih Savaş Yaşam Köyü’nde uyguladığımız bu proje çok değerli. Dönüşüm çalışmalarımızın temelini enerji verimliliği, sürdürülebilir ulaşım, bilgi ve iletişim teknolojileri ile yaygınlaştırma alanındaki esaslar ile belirledik. Tüm bu çalışmaları projemizin Avrupa Birliği hibe programı Ufuk 2020’den almaya hak kazandığı hibe ile gerçekleştirdik. Yaşam Köyü’nü oluşturan binalar şimdi, engelli bireylerimizden ev hanımlarımıza, Alzheimer hastalarımızdan çocuklarımıza kadar herkesi kucaklayan çalışmalarımıza ev sahipliği yapıyor. Eskişehirlilerin bizlere verdiği destek ile kentimizi gururlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ataç’a ödülünü Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Özcan takdim etti. Kılıçdaroğlu, törenden ayrılmadan önce ödül alan diğer belediye başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEPEBAŞI’NA BİR ÖDÜL DAHA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin