featured

SENDİKAYI KARALAMANIN İŞÇİYE FAYDASI OLMAYACAK

service

Çimse-lş Sendikası Eskişehir Yunus Emre Şube Başkanı Yalçın Özcür yaptığı açıklamada “Kristal-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Erdal Akyazı, Atışkan Yapı işyeri ile ilgili olarak Sendikamızın ve Konfederasyonumuzun adını ağzına alarak bir takım çirkin ve gerçek dışı açıklamalarda bulunmaktadır.

İşyerinde, toplu iş sözleşmesi görüşmelerini uyuşmazlıkla sürdüren ve 100 günü aşan grev sürecini de çözümsüzlükle geride bırakan şube başkanı, Atışkan Yapı işçilerini açlığa ve perişanlığa sürüklemekte, beceriksiz ve basiretsiz sendikacılığının üzerini örtmek için yalana ve iftiraya başvurmaktadır.

Bizim Sendika olarak en öncelikli amacımız işin ve üretimin sürekliliğinin sağlanması ile iş barışının devamlılığıdır. İşçilerin ekmeğine kan doğramak asla bizim geleneğimiz değildir. Bu sürecin de başta çalışan emekçiler olmak üzere işyeri ve Ülkemiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyor, Kristal-İş Sendikası şube başkanı Erdal Akyazı’yı sendikamızı karalayan, işçiye hiçbir faydası olmayacak gerçek dışı beyhude açılamalarına son vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SENDİKAYI KARALAMANIN İŞÇİYE FAYDASI OLMAYACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin