featured

SEÇİMİN KAZANANI MİLLETİMİZ OLACAK

service

Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanan tüm seçmenlere, sandık kurullarında görev yapanlara, müşahitlere, okul sorumlularına, her bir okulda görev yapan Eskişehir Barosu’nun avukatlarına, verilerin girişini sağlayan bilgi işlem görevlilerine, il, ilçe seçim kurullarında görev yapan memurlara, seçim güvenliği için görevli tüm güvenlik güçlerine teşekkürlerini iletti. Süllü, ayrıca, Eskişehirli hemşerilerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olması ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde vermiş olduğu destekten dolayı millet ittifakı adına özellikle teşekkür ettiğini belirtti.   14 Mayıs’ta kazananı olmayan seçimde, devletin tüm güçlerini kullanmasına karşın kaybedenin AKP ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Süllü, vatandaşların asla umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini vurguladı.

“Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi ve tek önderimiz Mustafa Kemal’in bir sözünü hatırlatmak isterim. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.  Biz hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik. Vatandaşlarımızın umudunu yitirmesine de asla izin vermeyeceğiz “ diyen Süllü, umutsuzluğa asla yer olmadığını; yepyeni bir maçın başladığını  söyledi. 21 yıldır AKP iktidarı tarafından umudu çalınan vatandaşların tek ümidinin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olduğunu bildiklerini dile getiren Süllü, seçim sonuçlarının AKP’nin yalanları ile halkı kandıramadığının göstergesi olduğunu söyledi.

Teröristlerle işbirliği ile meclis sıralarına HÜDAPAR’ı sokanlar, sınırlarımızı kalbura çevirerek Türkiye’yi kimlerin gezdiği belli olmayan bir ülke haline getirenlerin Cumhuriyet Halk Partililer’in milliyetçiliğini, vatanseverliğini sorgulamayacağını söyleyen Süllü, “Biz Kuvâ-yı Milliye’nin Partisiyiz.  Kimse bizi teröristlerle iş birliği yapmakla asla suçlayamaz.” dedi.  Jale Nur Süllü, koltuklarını bırakmaktan çok korkanların çaresizce yalanlarının, ülkenin geleceği için bir araya gelen Millet İttifakı’nı yıldıramayacağını söyleyerek AKP’nin 14 Mayıs’ta kazanamadığı seçimi, 28 Mayıs’ta da kazanamayacağının altını çizdi.

“Ülkemizde gençlerin, kadınların, emekçinin, emeklinin, esnafın, sanayicinin tüm vatandaşlarımızın umudu Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kılıçdaroğlu’dur.  28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde zafer bizim olacak; seçimin kazananı, milletimiz olacak” diyerek 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde tüm seçmenlere sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SEÇİMİN KAZANANI MİLLETİMİZ OLACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin