featured

PROF. DR. HAYDAR BAŞ ESKİŞEHİR’DE ANILIYOR

service

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 11-17 Nisan’ı Prof. Dr. Haydar Baş’ı anma haftası ilan ederken, 14 Nisan  Perşembe günü Prof. Dr. Haydar Baş için Eskişehir’de bir program düzenleniyor.

Prof. Dr. Haydar Baş’ı anma haftası hakkında bir açıklama yapan  Bağımsız Türkiye Partisi BTP Eskişehir İl Başkanı Av. Fahri Gürgenburan, “Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın aramızdan ayrılışının üzerinden tam iki yıl geçti. O, fikirleriyle, davasıyla, yetiştirdiği on binlerce öğrencisiyle, eserleriyle çağa damgasını vuran, Hoca Atatürk’ümüzdü.” Dedi.

Hocamız yıllar önce bu günleri “zifiri karanlık” günler başladı uyarmıştı diyen BTP İl Başkanı Fahri Gürgenburan, “ Bugün tam da dediği zifiri karanlığı yaşıyoruz. Bu zifiri karanlıkta yollar bulunamazken, bizler, onun davasının takipçileri, kadrosu olarak onun fikirleriyle, eserleriyle, projeleriyle, partisiyle ülkeyi ve geleceği aydınlatıyoruz. İnsanlığın onun fikirlerine ne kadar muhtaç olduğunu anlamamız için şu iki yıl içinde yaşadıklarımızı hatırlamamız yeterlidir.  Dünya adeta ekonomik bir darboğazın içine saplanmış ve insanlık bu badireden çıkamamaktadır. Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın   10’larca ülkede uygulanan Milli Ekonomi Modeli ile dünya bu çıkmazdan kurtulabilir. Kapitalizmin insanlığı sömürdüğü bu vahşi düzenden çıkmanın tek yolu Haydar Hocanın Milli Ekonomi Modelidir.”

Bizler BTP kadroları olarak, Zifiri karanlıkta deniz feneri gibi parlayan umut ışığıyız

“Bugün parti olarak programımızın tamamı Milli Ekonomi Model’inden ve Haydar Hoca’nın fikirlerinden oluşmaktadır” diye konuştu.

BTP İl Başkanı Gürgenburan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onun ortaya koyduğu ekonomi modeli, birlik ve beraberlik formülü, Ehlibeyt ve Atatürk açılımları ülkemizi ve insanlığı huzur ve refah içinde yaşatacak formüllerdir. Bizler zifiri karanlığın ortasındaki dünya için deniz feneri gibi parlayan umut ışıgıyız. Partimiz ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş, “bizim dönemimiz başladı” diyen Haydar hocanın bu ülke ve bu millet için yetiştirip sunduğu son şanstır. Umarım milletimiz bu son şansını da kaçırmaz.

BTP Eskişehir İl Başkanlığı olarak 14 Nisan 2022 Perşembe akşamı saat:21.00’ de Kırmızı Salon’da bir anma programı düzenleyeceğiz. Diğer illerle birlikte birçok televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak olan bu programa tüm halkımızı davet ediyorum”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PROF. DR. HAYDAR BAŞ ESKİŞEHİR’DE ANILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin