featured

OTURAN DEĞİL ÇALIŞAN BİR YÖNETİM OLACAĞIZ

service

M. Ahmetcan Günay, Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adaylığını açıkladı.

Eskişehir Şoförler Odası Grand Düğün Salonlarında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına, Şoförler Odası Başkanı Suat Er, Minibüsçüler Odası Başkanı İlhan Ay, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya, bir önceki dönem Servisçiler Odası Başkanı Taşkın Tırpan ve çok sayıda davetli katıldı.

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adaylığını açıklamasında Başkan Adayı Günay konuşmasına herkesin yeni yılını tebrik ederek başladı. 1988 yılı Eskişehir doğumlu olan Günay, baba mesleği olan şoförlük ile geçimini sağladığını ve 2015 yılından beri servisçilik yaptığını söyledi.

Başkan Adayı Günay açıklamasının devamında; “22 Ocak 2022 yılında yapılacak genel kurulda aday olduğumu burada sizlerin huzurunda bir kez daha ilan ediyorum. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Şahsım ve ekibim esnafımızın sorunlarını birebir yaşıyoruz ve bu sorunlar çözümsüz değildir. Yaklaşık 3 aydır adaylık çalışmalarımızda sorunları kaleme aldık. Gerekli kurum ve kuruluşlarla görüşmeler sağladık. Bu süreçte epey yol aldık. Bizler oturan yönetim değil sahada sürekli gezen ve çalışan bir yönetim oluşturarak göreve talip olduk” dedi.

“Bizler servisçiler olarak geleceğimiz için mutlaka birlik ve beraberliğimizi sağlamalıyız” diyen Günay, “Eksiklerimizi ve sorunlarımızı iyi analiz ettik. Değerli üyelerimizin teveccühü ile seçilmemiz halinde, bu 22 maddeyi bilgi birikimi ve güçlü kadromuzla sizlere en iyi hizmeti ayırım yapmadan yapacağız. Camiayla barışık, şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Önümüzde zorlu bir süreç var ve bu süreç bizleri bekliyor. Ben inanıyorum ki siz üyelerimizle birlikte bu
zorlukları aşacağız, öğrenci ve personel taşımacılığını sağlam bir zemine oturtacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
OTURAN DEĞİL ÇALIŞAN BİR YÖNETİM OLACAĞIZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin