featured

MÜZEYE HAYRAN KALDILAR

service

Eskişehir’de düzenlenen bir panele katılmak üzere kente gelen TED Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kerem Kılıçdaroğlu ve gazeteci Özlem Gürses, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ne hayran kaldı.

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Yeniden Demokrasi Mümkün Mü?” konulu söyleşi ve imza günü etkinliğine katılmak üzere Eskişehir’e gelen TED Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kerem Kılıçdaroğlu ve gazeteci Özlem Gürses bir dizi ziyaret yaptı.

Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret eden Dr. Kerem Kılıçdaroğlu ve Özlem Gürses, müzedeki eserlere hayran kaldıklarını söylediler.

Kerem Kılıçdaroğlu, babası ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi liderler bölümünde yer alan balmumu heykelini de yakından inceleyerek fotoğraf çektirdi. Özlem Gürses de müzede bulunan balmumu heykeli ile birlikte poz verdi.

Müzeyi çok beğendiklerini belirten Kerem Kılıçdaroğlu ve Özlem Gürses, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in belediyecilik anlayışı ile Eskişehir’in modern bir kent kimliğine kavuştuğunu, sanata ve sanatçıya verdiği desteğin de tüm ülkeye örnek olduğunu söylediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MÜZEYE HAYRAN KALDILAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin