featured

KODAK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

service

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyareti kapsamında Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkan Vekili  Uğur Yücel ve yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.

Başkan Vekili Yücel,2015 yılında faaliyete geçen dernek çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Eskişehirde sosyal ve kültürel alanda farkındalık oluşturan projelere imza attıklarının altını çizen Başkan Vekili Uğur Yücel,ziyareti nedeniyle Kadir Kodak’a teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Uğur Yücel konuşmasında “Gümüş Akademi” projesi çerçevesinde üniversiteli gençlerle ilgilendiklerini,onların kariyer planlamasına destek olduklarının altını çizdi.

 

GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren  Eskişehir CHP Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak özetle şunları söyledi: “Yaklaşık bir yıldır sahadayım. Halkımızla iç içe bir seçim çalışması yürütüyorum. Gerek Eskişehir merkezde ve gerekse kırsalda çalışmalarımı aralıksız devam ettiriyorum. Günde ortalama 7-8 ziyaret gerçekleştiriyorum. Eskişehir’in 539 adet mahallesi (köyü) var. Bugüne kadar bunların 360 Adedine gittim. Başlarken söz verdiğim gibi tamamına gideceğim. Düşünün seçime az bir süre kaldı. Kalan sürede hiçbir partinin adayı bu kadar mahalleyi ziyaret edemez. Çünkü zaman yok. Dün akşam Seyitgazi İlçemizde en uzak Mahallerden birisi olan Karaören mahallesi (Köy) ile Yeşiltepe Mahallesini (Köy) ziyaret ettim.  Sorunları sıkıntıları yerinde tespit ediyor hemşehrilerimizi dinliyorum.Gördüğüm en büyük sorun işsizlik.” Dedi.

 

İNSAN İNSANA HER ZAMAN LAZIM

 

Eskişehirde hemşehri derneklerinin çoğunu ziyaret ettiğini sözlerine ekleyen Kadir Kodak konuşmasına şöyle devam etti : “Gittiğim hiçbir yerde siyaset yapmıyorun. Hemşeri dernek üyeleriyle tanışıyorum. Görüştüğüm hemşehrilerimize üzerinde cep telefonu numaram yazılı kartımı veriyorum. Vekil olursam telefon numaramı değiştirmeyeceğim. İnsan insana her zaman lazım. Ulaşılabilir bir vekiliniz olacağım. Halktan kopuk bir vekil kesinlikle olmayacağım.”dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak Depremin ilk günlerinde bölgeye gittiğini anlattığı konuşmasında “Kahramanmaraş’ta yıkılmayan bir fırına denk geldim. Fırıncı un olması halinde ekmek yapıp ücretsin dağıtabileceğini söyledi. Eskişehir’e gelince çevremizle birlikte eş dost ve arkadaşlarımızın destekleriyle bir tır un ayarladık. Tır şoförünün yanına binerek Kahramanmaraş’a gittim. Unları fırıncıya ellerimizle teslim ettik. Hemen ekmek yapıp ellerimizle depremzedelere dağıtmaya başladık. Biz büyük bir milletiz. Bu felakette yaraları hep birlikte sarıyoruz. Bu anlamda sizlere ve sizlerin şahsında tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Derneğinizin faaliyetlerini biraz önce dinledim. Özellikle gençlere yönelik faaliyetiniz için tebrik ediyorum. Ülkemizin geleceği olan o gençlerle bir programda bulunmak isterim.Bir arada yaşamanın güzelliğini görüyoruz. Gümüşhane’ye ait kültürel değerlerinizi burada yaşamak ve yaşatmak çok kıymetli. Bugünden sonra beni de bir Gümüşhaneli fahri hemşeriniz olarak görmenizi isterim.” Dedi.

Ziyaretin sonunda CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Kadir Kodak, ziyaretin anısına kendisine sunulan ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazması ve birlikte fotoğraf çekilmesiyle ziyaret sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KODAK GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin