featured

KARDEŞ SEYİTGAZİ’DEN TEPEBAŞI’NA ZİYARET

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kardeş kent Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi ve CHP Seyitgazi ilçe yönetimini makamında ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kardeş belediyeler ile temaslarını sürdürüyor.

Son olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Seyitgazi Belediye Meclis üyeleri ve CHP İlçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Başkan Tepe, Seyitgazi’de hayata geçirdikleri ve geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Ataç’a bilgi vererek, görüşlerini aldı. Başkan Tepe, “CHP Seyitgazi ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bugün Tepebaşı Belediyemizi ziyaret ettik. Seyitgazi ve Tepebaşı kardeş belediye ve bugüne kadar verdiği destekler için tüm hemşehrilerimiz adına Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda yine birlikte ve kol kola çalışarak hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç da “Bugün Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe, meclis üyelerimiz ve parti örgütümüz ile birlikte beni ziyaret ederek mutlu ettiler. Belediye başkanları bir araya gelince ilçelerdeki çalışmaları görüşüyoruz. Seyitgazi, Eskişehir için çok önem arz ediyor. Uzun yıllar sonra CHP’nin Seyitgazi’yi kazanması çok önemliydi. Seyitgazi zaten köken olarak CHP’ye yatkın, seçmenlerinin olduğu bir ilçeydi. Bundan sonraki seçimlerin de Uğur Başkan’ın zaferi ile sonuçlanacağına inanıyorum. Seyitgazi’nin bir takım sorunlarının çözülmesi için de el birliği ile çalışacağız. Daha iyi bir Seyitgazi için Uğur Başkan da elinden geleni fazlasıyla yapıyor” sözlerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARDEŞ SEYİTGAZİ’DEN TEPEBAŞI’NA ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin