featured

KADINLARIN SİYASETTE ROLÜ BÜYÜK

service

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eskişehir’den sorumlu Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci, Ankara MYK Üyesi Aliye Ersever, Sakarya MYK Üyesi Azize Çeroğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de yer aldı.

CHP’nin Aile Destekleri Sigortası Projesi Tanıtım Toplantısı ve rozet töreni için Eskişehir’e gelen Nazlıaka, Büyükerşen’i ziyaretinde Eskişehir’i çok sevdiğini ve Eskişehir’in bu noktaya gelmesinde Başkan Yılmaz Büyükerşen’in büyük emekleri olduğunu kaydetti.

Eskişehir’in ülkeye örnek, Büyükerşen’in de idol bir belediye başkanı olduğunu belirten Nazlıaka, “Bugün Hocamızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Kadına ve kadının siyasette yer alması adına her zaman öncü olan Başkanımızın yaptıklarıyla gurur duyuyoruz. Yılmaz Hocamızın eserlerini tüm Türkiye görüyor. Ne kadar gurur duysak azdır. Eskişehir ve ülkemiz için kendisi bir şanstır. Tekrar emekleri ve yaptıkları için teşekkür ediyor, kadınlara verdiği önem nedeniyle bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Büyükerşen de kadının siyasetteki rolünün her zaman daha fazla olması gerektiğini belirterek, bu alanda yapılan çalışmalara her zaman destek verdiğini kaydetti.

Nazlıaka ve beraberindeki heyete teşekkür eden Büyükerşen, yaklaşan seçimlerin çok önemli olduğunu ve burada kadınların çalışmaları ile fark yaratacağını kaydetti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KADINLARIN SİYASETTE ROLÜ BÜYÜK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin