featured

KADIN MUHTARLARI DİNLEDİLER

service

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, kadın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarına dair sohbette bulunulan toplantıya; İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Başkan Yardımcısı Metin Çekiç, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş ve kadın muhtarlar katıldı.

Kadınların her alanda daha etkin ve söz sahibi olmalarının gurur verici olduğunu belirten Başkan Ünalır, “Kadınlarımızın her alanda etkin olması ve daha çok söz sahibi olması gerçekten gurur verici. Bu bağlamda bugün değerli kadın muhtarlarımızla bir araya gelerek mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarına dair sohbette bulunduk. İl Başkanımız Zihni Çalışkan’ın destekleriyle çözüm konusunda ne yapabilirizi değerlendirdik. İstişare kültürü ve ortak aklı önemsemeye devam edecek, bu tarz buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Kamu ve yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi gören, kılcal damarlarımız değil ana damarlarımız olan kadın muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıya; Batıkent Mahalle Muhtarı Derya Can, Fatih Mahalle Muhtarı Eda Yıldırım, Güllük Mahalle Muhtarı Tülay Celt, Hoşnudiye Mahalle Muhtarı Figen Rençber, İhsaniye Mahalle Muhtarı Hülya Üregel, Kumlubel Mahalle Muhtarı Gülay Karagöz, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Acıkgöz, Cunidiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata, Vişnelik Mahalle Muhtarı Meriç Günay, Yenikent Mahalle Muhtarı Nezahat Nazik, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Gül Karausta, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Sevgi Doğan, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KADIN MUHTARLARI DİNLEDİLER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin