featured

HEP BİRLİKTE YERLİ ÜRÜNLERLE GÜZEL YARINLARA

service

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcısı- Sosyal İşler Başkanı Lale Şahin, 12 -18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında açıklamalarda bulundu.

 

Lale Şahin yaptığı açıklamada, “12-18 Aralık günlerini içine alan haftayı Tanıtım, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak her sene kutluyoruz. Yerli malı haftası olarak da bilinen kendi ürettiğimiz yerli ürünlerin üretilmesi ve satılmasıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmak en önemli vatandaşlık görevlerimizden birisidir. Bu değerleri çocuklarımıza aşılamamız gerekmektedir. Bu vesile ile genellikle okullarımızda, velilerimizin yaptığı birtakım yemekler ve el emeği ürünlerin sergilenerek genelde kermes veya çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanmaktadır. Bu değerler ülkemizde üretilen ürenlere destek olmak, ülkemizi kalkındırmak ve refah seviyesini yükseltmekte önemli bir rol oynamaktadır. Bu bilinci gelecek nesillere aktarmak için her sene çeşitli etkinlikler düzenlenerek aşılanmaktadır. Ülkesini seven bireyler olarak hayatımızın her anında yerli malı ürünlere önem göstermeli Ülkemizi yükseltmek için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz.

 

Bu kapsamda yerli malı haftası kutlu olsun. Bütün Türkiye olarak hep birlikte yerli ürünlerle güzel yarınlara” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HEP BİRLİKTE YERLİ ÜRÜNLERLE GÜZEL YARINLARA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin