featured

ESKİŞEHİR BİR SANAT ŞEHRİ

service

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Eskişehir’de gösterime giren oyuna katılmak üzere kente gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Başkan Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yılmaz Büyükerşen’in tiyatroya verdiği öneme dikkat çeken Kurt, “Sayın Başkanın tiyatroya verdiği önemi çok iyi biliyoruz. O nedenle ziyaretle bir arada olmak istedik. Başta Başkan Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükerşen de Eskişehirlilerin tiyatroya olan sevgisi ve ilgisinin her zaman örnek olduğunu belirterek, “Şehir Tiyatrolarımızın tüm oyunları yıllardır en yüksek izleyici sayısı ile gösterim yapıyor. Tiyatro Eskişehir için apayrı bir öneme sahip. Geçmişten bugüne hemşehrilerimizin sanata ve sanatçıya olan desteği çok kıymetli. Oyunlar gerek Eskişehir gerekse çıktığı turnelerde çok büyük ilgi görüyor. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz artarak devam edecek. Çünkü Eskişehir kültür ve sanatın şehirle bütünleştiği nadide bir şehir” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Büyükerşen, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’a, “Zamanı Durduran Saat” adlı kitabını hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR BİR SANAT ŞEHRİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin