featured

CHP’Lİ VEKİLLERDEN KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

service

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir’de etkili olan kar yağışı ile birlikte teyakkuza geçen karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı, hem de emekleri için teşekkür etti. Çakırözer ve Süllü, “Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz ile Tepebaşı ve Odunpazarı belediyelerimiz ekipleri, Karayolları 46. Şube Şefliği ekipleri hem şehir merkezinde, hem de kırsalda karla mücadelede olağanüstü mücadele veriyor. Tüm ekiplere emekleri için teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar” dedi.

KARLA MÜCADELE TEŞEKKÜRÜ

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Eskişehir’de etkili olan kar yağışının ardından  kent merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret etti. Şehir merkezinde çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekiplerini ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi alan Çakırözer ve Süllü, ekiplere çalışmaları için teşekkür etti.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde görevli karla mücadele ekipleri ile Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Satılmışoğlu Mahallesi’ndeki çalışmalarını ziyaret eden Çakırözer, Karayolları Genel Müdürlüğü Eskişehir 46. Şube Şefliği’nde görev yapan ekipleri de ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çakırözer hem belediye, hem de karayolları ekiplerine çalışmaları için teşekkür etti.

Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Çakırözer ve Süllü, “Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerimiz ekipleri ile Karayolları 46. Şube Şefliği  ekipleri gece gündüz demeden hem kırsalda hem de kent merkezinde özveriyle karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yurttaşlarımız rahat bir şekilde seyehatlarını gerçekleştirebiliyorsa karla mücadele ekiplerimiz sayesinde. Tüm ekiplerin emeklerine, çalışmalarına minnettarız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’Lİ VEKİLLERDEN KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin