featured

CHP’ DE İLK ADAY, ADAYI KODAK

service

CHP’de İlk Aday, adayı belli oldu. Uzun süreden beri çalışmalarını sürdüren yüzlerce ziyaret gerçekleştiren her kesimin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Kadir Kodak, yaklaşan seçim öncesi üyesi bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Eskişehir Milletvekili Aday,adaylığını resmen açıkladı.Parti il teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Taşel, Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı,meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

HALKIN SORUNLARINA ORTAK OLDU

Kodak, “Çocuğuna beslenme çantası hazırlayamayan annelerin hüznünü gördüm. Kirasını ödeyemeyen esnafımızı gördüm. Evinin elektriği kesik vatandaşımızı gördüm. Bütün zirai aletlerini kredi borcunu ödeyemediği için satışa çıkaran çiftçilerin isyanına tanık oldum. Evini geçindirebilmek için ikinci hatta üçüncü işte çalışan memur ve işçiler tanıdım. Vardiya yemeğinde kendisine verilen bir elmayı çocuğuna götüren babalara rastladım. Tüm bu gördüklerim, insanımızın ne kadar onurlu olduğunun en büyük örneği! İnsan onuruna yakışır bir yaşam için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yolculuğa ben de kanımla canımla katkı vermek istiyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz yarına umutla bakamıyorsa ben köşeme çekilip oturamam. Biliyorum ki hepiniz de aynı duygular içindesiniz” dedi.

800 ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Aday,adaylı sürecinde başlattığı alan çalışmalarına da değinen Kadir Kodak“Ben bu yola çıkarken, Eskişehir’in 539 köy ve mahallesine gitmeye söz verdim. Bu güne kadar 40 bin kilometre yol yaptım.300’den fazla köy ve mahalle gezdim. Muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle tanıştım, sohbet ettim. Odalar, sendikalar, dernekler, kooperatifler, sivil toplum örgütleri olmak üzere 800’den fazla ziyarette bulundum.. ‘Yola çıkarken ‘Eskişehir’de gidilmedik yer, tutulmadık el bırakmayacağım!’ dedim. Kadir Kodak olarak, bu sözümü de tutacağıma eminim… Yaptığım ziyaretlerden bir veri analizi oluşturdum. Bu veriler doğrultusunda önümüzdeki günlerde size başka sunumlar da yapacağım. Hangi yerleşim yerinin elektriğinde, internetinde, ulaşımında, iletişimde, alt yapısında sorunu var ben bunları biliyorum. Bir rapor hazırlıyorum, Yılmaz Hoca’ma ve Partimin ilgili birimlerine raporlarımı sunacağım. Eskişehirlilerin ne düşündüğünü ne istediğini ne beklediğini ve sorunlarının nasıl çözüleceğini bilen biri olarak huzurlarınızdayım. Yoksulluk, yolsuzluk, açlık, işsizlik bu şikayetler ortak şikayetlerimiz. Halkımız, Eskişehirliler Cumhuriyet Halk Partisi’nden ne istiyor? Eşitlik, adalet, hakça paylaşım istiyor” şeklinde konuştu.(Ali Naki ERDOĞAN)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’ DE İLK ADAY, ADAYI KODAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin