featured

ÇAKIRÖZER’DEN BAŞKAN KÜPELİ’YE ZİYARET

service

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette sanayideki son gelişmeler değerlendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Çakırözer’e bilgiler verdi. Eskişehir OSB yönetimi olarak vizyoner projelere imza attıklarını ileten Başkan Küpeli, “Eskişehir OSB yönetimi olarak sanayicimizden aldığımız güç ile hem sanayicimize hem şehrimize ve hem de ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.  Sanayicinin talep ve beklentilerinin konuşulduğu görüşmede Başkan Küpeli, sanayicinin önünü görmesi adına ekonomik öngörülebilirliğin ve istikrarın şart olduğunu aktardı.

SANAYİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, sanayicilerin karşılaştıkları sıkıntıları bildiklerini, parti olarak şehir ve ülke ekonomisine, istihdamına ve refahına katkı sunan sanayicilerin her zaman yanlarında olduklarını aktardı. Çakırözer şehrin kalkınması adına önemli projelere imza atan Başkan Küpeli ve yönetimine şükranlarını ileterek, 7 Şubat’ta gerçekleşecek olan olağan genel kurulda başarılar diledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAKIRÖZER’DEN BAŞKAN KÜPELİ’YE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin