featured

BÜYÜKERŞEN” HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

service

Gerçekleştirilen 17. Genel Kurul ile Eskişehir Şubesi yönetimi değişen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetileri Derneği yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Dernek Genel Başkanı Mustafa Işık, Eskişehir Şube Başkanı Sevinç Uluçeşme ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, 1. Dünya Savaşı yıllarında ülkemiz için canını ortaya koyan askerlerimizin ve yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ve o günden bu yana onların yanında olan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne teşekkür etti. Eskişehir Şubesi Başkanlığına seçilen Sevinç Uluçeşme ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Büyükerşen, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınları ve gazilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetileri Derneği Başkanı Mustafa Işık, kendilerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKERŞEN” HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin