featured

BEYLİKOVA’LI GENÇLERE BÜYÜK DESTEK

service

Beylikova’da bulunan gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik çalışmalar devam ediyor. Beylikova İlçesinden gelen 25 genç meslek edinimine yönelik olarak özel kurslarla destekleniyor.

 

AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden;”Gençlerimiz bizim için çok önemli,onlar bizim geleceğimiz, bizde onların eğitimi ve gelişimi için her türlü desteği vereceğiz.”dedi.

 

Eskişehir’de bulunan özel bir eğitim merkezinde eğitimlere başlayan gençleri ziyaret eden AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikova İlçe Koordinatörü Kenan Sönmez pasta keserek başarı dileklerini iletti.

 

AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden; “Beylikova olarak birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli, onlar bizim geleceğimiz. Bizlerde onların kişisel gelişimi, mesleki gelişimi için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Eğitime başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kadınlarımıza yönelikte BEYKOOP Beylikova İlçesi ve Mahalleleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin de kuruluşunu gerçekleştirdik. Kadınlarımıza yönelik olarakta yakın zamanda kooperatif bünyesinde eğitimlerimiz ve çalışmalarımız başlayacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BEYLİKOVA’LI GENÇLERE BÜYÜK DESTEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin