featured

BEYLİKOVA YILLIK 50 MİLYON LİRA KAZANACAK

service

AK Parti Eskişehir’de Danışma Kurulu Toplantıları devam ediyor. Beylikova ilçesinde gerçekleştirilen danışma toplantısına; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İlçe Başkanı Serhat Erden, Belediye Başkanı Özkan Alp ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

 

Açılış, yoklama, divan kurulunun oluşturulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı karşılıklı istişareler ile devam etti.

 

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Serhat Erden, AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini ve bu işleri başarmanın yolunun ekip olmaktan geçtiğini belirtti.

 

 Projemizle beylikova yıllık 50 milyon lira kazanacak

 

Ardından sözü alan Belediye Başkanı Özkan Alp, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Beylikova’da temel sorun kalmadığını ve farklı boyuta götürmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Alp, “Bugüne kadar Beylikova barajı 25 senedir çalışmıyordu. Bugünkü ziyaretlerimizde projemizi Valimiz ve İl Başkanımız Zihni Çalışkan da gördü ve takdir etti. Bu öyle büyük bir proje ki Beylikova bu sene 25 bin dönüm arazi sulamaya başlayacak ve yıllık ilçe olarak 50 milyon TL kazancımız olacak. Bu da ilçemizdeki hemşehrilerimizin ve esnafımızın gelir seviyelerini artıracak. Buna ek olarak, gençlerimizin annelerimizin akşam oturacağı ve vakit geçireceği Millet Bahçeleri projemize de başladık. Millet bahçelerimizin bir tanesini tamamladık. İkinci Millet Bahçemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın destekleriyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BEYLİKOVA YILLIK 50 MİLYON LİRA KAZANACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin