featured

BAŞKAN KURT VE KÜPELİ’DEN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

service

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede yeni dönemde yürütülecek ortak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ile birlikte Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Görüşmede Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin Ankara programı dolayısıyla erken ayrıldığı görüşmede iş birliği vurgusu yapılarken, iki kurum arasında yürütülecek ortak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir OSB’nin Türkiye’nin önde gelen sanayi bölgelerinden biri olduğunu söyledi. Eskişehir OSB’nin şehrin ekonomisine ciddi katkılar sunduğunu aktaran Başkan Kurt, her zaman uyum içerisinde çalıştıkları EOSB yönetimi ile devam eden iş birliklerinin bu dönem de devam edeceğini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ise, şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini bu kapsamda yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Kurt ve Sarıca’ya bilgiler verdi. Sanayinin ve şehrin kalkınması adına ortak akılla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Küpeli, Odunpazarı Belediyesi ile de uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN KURT VE KÜPELİ’DEN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. 4 ay önce

    şu sıralar araştırma yapıyordum bu paylaşımla karşılaştığım iyi oldu sağ olun

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin