featured

BAŞKAN ATAÇ ‘HALKIN ESNAFI PROJE’ LANSMANINA KATILDI

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bilecik’te düzenlenen ‘Halkın Esnafı Proje’ lansmanına ardından da Bozüyük’teki Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesinin temel atma törenine katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen “Halkın Esnafı Projesi” tanıtım toplantısı için Bilecik’e gitti.

İlk olarak Vadipark’ta düzenlenen basın toplantısına Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, sivil toplum kuruluşları, Millet İttifakı temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ataç’a yoğun ilgi

Vadipark’taki program sonrasında gerçekleşen esnaf ziyaretinde ve Atatürk Parkında gerçekleşen halk buluşmasında vatandaşlar Başkan Ataç’a yoğun ilgi gösterdi. Halk buluşması sonrasında ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ‘Halkın Esnafı Projesi’ lansman toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Bilecik Belediyesinin iş birliği ile gerçekleştirilen projenin tanıtımı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uyguladıkları bu projeyi yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Temel atma töreni gerçekleştirildi

Bilecik programının ardından ise İBB’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen törende Başkan Ataç ve heyet projenin temelinin atılması için düğmeye bastı. Projenin Cumhuriyetin 100’üncü yılına kadar tamamlanacağı ve bölgenin simgesi olacağına vurgu yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN ATAÇ ‘HALKIN ESNAFI PROJE’ LANSMANINA KATILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin