featured

ATAÇ’TAN ESKİŞEHİR OSB’YE ZİYARET

service

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yönetimi ile görüştü.

Ziyarette Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, EOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin ile sanayiciler İsmail Kunduracı ve Hakan Bayar yer aldı. Gerçekleşen ziyarette sanayideki son gelişmeler ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Tepebaşı Belediyesi ile örnek çalışmalara imza attık

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, OSB’deki son gelişmelere ilişkin Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Başkan Küpeli, 4 yıllık görev süreci boyunca Eskişehir’de kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını aktararak, Tepebaşı Belediyesi ile de önemli iş birlikleri yaptıklarını ve örnek çalışmalara imza attıklarını iletti.

Sanayicilerimiz üretmeye ülke ekonomisine katkı sunamaya devam ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise Eskişehir sanayisinin son yıllarda önemli bir atılım içerisinde olduğunu söyledi. Başkan Ataç, sanayicilerin yaşamış oldukları sıkıntılara rağmen üretmeye, şehrin ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Eskişehir OSB yönetiminin başarılı işlere imza attığını söyleyen Başkan Ataç, Belediye-OSB iş birliğinin ise artarak devam edeceğini iletti.

Ataç son olarak, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulda Başkan Küpeli ve ekibine başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATAÇ’TAN ESKİŞEHİR OSB’YE ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin