featured

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKTRATLARINDAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Dairesi Başkanı Bekir Ödemiş ile beraberindeki belediye bürokratları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Dairesi Başkanı ve Eski Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, Şube Müdürü Sinem Çakmak, mimar Müge Cengizhan gerçekleştirdikleri Eskişehir gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldiler. Nazik ziyaretleri için Bekir Ödemiş ve beraberindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Büyükerşen, konuklarını makamında ağıladı.

Eskişehir’de gerçekleştirdikleri gezide Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in şehre kazandırdığı müzeleri gezme fırsatı yakaladıklarını belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Dairesi Başkanı Bekir Ödemiş, “Şehrinizdeki kültür sanat alanlarını çok beğendik. Modern bir şehir yaratırken Eskişehir’in tarihi dokusu ve kültürel varlıkları özenle korunmuş” dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Ödemiş, Başkan Büyükerşen’e M. Ömer Arda’nın Mimari Anılarıyla Anıtkabir kitabını hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKTRATLARINDAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin