featured

AKYAZI “ATAMA YERİNE SEÇİM”

service

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü gelen kurulunu tamamlayan Kristal- Iş Sendika Şubesinde görev dağılımı tamamlandı .Kongre sürecini değerlendiren Başkan Akyazı “Atama değil,seçim yapılmalıdır” çağrısında bulundu.

Kristal-iş sendikasının ve cam işçisinin gücü, sorgulama yeteneği, sendikamızın ana tüzüğünde işaret edilen demokratik yaşam kurgusu ve hedefidir. Bunun olmazsa olmaz unsuru ise demokratik seçimlerdir. Kristal-iş sendikasının kurul ve kurumlarında görev almak isteyen her bir arkadaşımız demokratik seçimlerle ve işçinin onayı ile belirlenmelidir.

Eskişehir işçisi bu yönde bir kararlılık sergiledi. Şimdiden tezi yok Eskişehir şubeye bağlı iş yerlerinde görev yapan tüm atanmış arkadaşlar görevlerini derhal bırakmalı ve temsilcilik seçimlerinin yapılmasının önünü açılmalıdır. Tıpkı Bilecik işçisinin gösterdiği tavrı göstermeliyiz ki; bundan sonra kimse atama yolu ile görev almasın. Kristal-İş sendikası böyle ayakta kalacak, böylelikle hedeflerine ulaşacaktır. Fabrikalarda huzur oluşacak ve kaostan beslenenler yok olacaktır. Grevdeki işçisi arkadaşlarımızla mücadeleyi ve dayanışmayı büyüyeceğiz”dedi. Başkan Akyazı “Promosyon mevzusunu gündemde tutmaya ve kararlı bir mücadele hattı Oluşturmaya başladık bile. Sendikamızı özüne döndürme mücadelemiz devam edecek. Bu arada olağanüstü genel kurul öncesi fabrikalarda vaad edilen sözler, belleğimizde.

Kurulmuş bir takım insanlar ne derse desin, doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz”şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKYAZI “ATAMA YERİNE SEÇİM”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin