featured

YİNE BARLAR SOKAK, YİNE CİNAYET

service

Eskişehir hafta sonuna yeni bir cinayet haberi ile uyandı. Eğlence mekanların yoğun olduğu ve Barlar Sokak yine kan gölüne döndü. Son bir aya içerisinde peş, peşe cinayetlerin, kavga ve yaralama olaylarına sahne olan Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokakta gece yarısı çıkan meydan kavgasının son kurbanı 21 yaşındaki bir işletme çalışanı oldu. Alkollü şahıslar ile işletme çalışanları arasında başlayan ve kısa sürede kavgaya dönüşen olaylar gözyaşı ile sonuçlanırken, dün gecede aynı sokak yeni bir cinayete ev sahipliği yaptı. Her türlü kesici, öldürücü hatta odun kesme testeresinin bile yapılan polis aramalarında ortaya çıktığı Barlar Sokağa girmek artık cesaret işi haline geldi.

BASİT BİR GEREKÇE CİNAYETE YOL AÇTI

Bir kişinin öldürüldüğü olay şöyle gelişti. Barlar Sokakta faaliyet gösteren bir eğlence mekanının da arkadaşları ile oturan Onur O.çevreye rahatsızlık verdikleri iddiasıyla işletmeciler tarafından dışarıya çıkartıldı.Daha sonra aracıyla dışarıya çıkarıldığı işyerine gelen alkollü olduğu öğrenilen Onur Ö.,tabancası ile rastgele etrafa ateş etti.Çıkan kurşunlara hedef olan işyeri çalışanı 21 yaşındaki Egemen Rahmi Demircioğlu,olduğu yere yığılıp kaldı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Göğsüne aldığı kurşun sonucu ağır yaralanan Demircioğlu’na ilk müdahale olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Genç çalışan Egemen Rahmi Demircioğlu, tedavi edilmek üzere kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesinde tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Silahlı saldırı sonrası, çevredekiler tarafından yakalanan ve darp edilen katil zanlısı Onur Ö.olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Cinayet olayı ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.(Ali Naki ERDOĞAN)

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YİNE BARLAR SOKAK, YİNE CİNAYET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin