featured

YANGINLA MÜCADELE EKİBİ DÖNÜŞ YOLUNDA

service

21 Haziran’da Muğla-Marmaris ilçesinde başlayan ve büyük mücadele ile söndürülebilen orman yangınında çalışmaların sona ermesiyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yangın söndürme çalışmalarına destek veren ekip dönüş yoluna geçti.

Orman yangınlarıyla mücadele için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da destek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İl Afet ve Koordinasyon Merkezi’nden gelen çağrıyla 21 Haziran’da bölgeye İtfaiye Dairesinden arazöz, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesinden 1 ekskavatör, Park ve Bahçeler Dairesinden 1 su tankeri, Eski Genel Müdürlüğünden 1 loader ve toplamda 12 personelden oluşan ekibi göndermişti. Daha sonra gelen talepler doğrultusunda ESKİ’den 2, Park ve Bahçeler Dairesinden 1 su tankeri daha yangınla mücadele çalışmalarına gönderildi. 25 Haziran akşamı yangının söndürülmesi ve sadece helikopterlerle yürütülen soğutma çalışmalarının başlamasıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekibi, Eskişehir’e dönüyor.

Yangının söndürülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten ekipler, bölge halkına geçmiş olsun dileklerini yinelediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YANGINLA MÜCADELE EKİBİ DÖNÜŞ YOLUNDA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin