featured

VALİ AYYILDIZ’DAN “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN“ DENETİMİ

service
Vali Erol Ayyıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen “2022 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge doğrultusunda “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.
Bursa -Eskişehir yolu üzerindeki sürdürülen trafik denetimlerine katılan Vali Ayyıldız, bölgedeki Jandarma uygulama ve yol kontrol noktasında denetimlerini aralıksız sürdüren Trafik ekiplerini ziyaret ederek uygulama ve denetimler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
İncelemeleri sırasında seyahat eden vatandaşlarımızla da bir süre sohbet ederek trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Ayyılldız, Ramazan Bayramı tatili süresince trafik akışının daha düzenli ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi için uygulamaların titizlikle yürütüldüğünü söyledi. Bayram öncesi ve sonrasında yola çıkacak olan vatandaşlarımızın ve sürücülerin belirlenen hız limitlerine uymaları, yorgun araç kullanmamaları, trafik kurallarına uymaları ve araç kullanırken cep telefonuyla konuşmamaları yönünde dikkatli olmalarını isteyen Vali Ayyıldız, denetimler sırasında seyahat eden vatandaşlarımız için hazırlanan ve içerisinde trafik kurallarının anlatıldığı broşür ile birlikte çocuklara yönelik hazırlanan trafik seti hediye etti.
Görevlilerle bir süre sohbet ederek trafik tedbirleri ve yürütülen denetimler hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Ayyıldız daha sonra uygulama noktasından ayrıldı.
Vali Erol Ayyıldız Trafik uygulama ve yol kontrol noktalasına yapmış olduğu denetimlere İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal eşlik etti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
VALİ AYYILDIZ’DAN “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN“ DENETİMİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin