featured

TURİZM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ OLUYOR

service

Türkiye’nin ilk ve tek Turizm Eğitim Portalı olan UTE Akademi’ye sektörün ilgisi her geçen gün artıyor.

Anadolu Üniversitesi ATAP Teknopark AŞ bünyesinde, Prof Dr Aydın Ziya Özgür ve Öğretim üyesi Dr Öğretim Üyesi İlker Kayabaş tarafından, Özcan Toplar ve Ahmet Pandır’ın destekleriyle 2019 yılında kurulan UTE Akademi, azaktan eğitim programlarıyla Turizm sektörüne büyük estek ve imkan sağlıyor.

HİZMET KALİTESİNİN ARTMASINI SAĞLIYOR.

UTE Akademinin sağlamış olduğu uzaktan eğitim hizmeti ile eğitim alan katılımcıların istihdamı gerçekleşirken, sektörde çalışanlara sunulan eğitimler sayesinde de çalışanların bilgi ve becerilerinin gelişmesi ve böylece hizmet kalitesinin artması sağlanmış oluyor.

HEM KARİYER PLANLAYANLARA, HEM SEKTÖR ÇALIŞANLARINA HEM DE ÇÖZÜM ARAYAN SEKTÖR YÖNETİCİLERİNE HİTAP EDİYOR

Turizm sektöründe çalışmak isteyen ve kariyer planlayanların yanı sıra, sektörde bizzat çalışanların bilgi ve becerilerini güncellemelerini sağlayan eğitim portalı aynı zamanda eleman bulma konusunda etkin çözümler isteyen sektör yöneticilerinin de ihtiyaç duyacağı eğitimleri içinde barındırıyor.

SEKTÖRÜN EN TEMEL HİZMETLERİNİN EĞİTİMLERİ PROFESYONELCE HAZIRLANMIŞ  BİR İÇERİKLE SUNULUYOR.

UTE  Akademinin uzaktan eğitim programı içinde ön büro, Kat hizmetleri, Servis, Bar ve Mutfak hizmetleri gibi Turizm sektörünün en temel hizmetlerinin eğitimlerine ait dersler, hem uzman akademisyenler hem de sektörün tanınmış profesyonelleri tarafından veriliyor.

Dersler aynı zamanda canlı sınıf dersleri, etkileşimli videolar, profesyonel Tiyatro oyuncuların oynadığı yaşanmış olayları anlatan skeçler şeklinde sunuluyor.

Ödevler ve deneme sınavlarının da yer aldığı eğitimleri tamamlayan ve başarılı olanlara, eğitimlerini aldıkları bölümlerin  isimlerine yazılı sertifikaları veriliyor…

TUI TÜRKİYE VE RİXOS İSTİHDAM ÖNCELİĞİ TANIYOR.

Turizm sektöründe ilginin giderek büyüdüğü UTE Akademi eğitimini tamamlayıp, sertifikalarını alanlara TUI Türkiye ve RİXOS gibi Otel zincirleri istihdam önceliği tanırken, şirketin işbirliği içinde olduğu Otel ve konaklama tesislerine her geçen gün yenileri ekleniyor.

AMAÇ: SEKTÖRÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞI PROBLEMİNE ÇARE OLMAK”

Ute Akademi kurucuları Prof Dr Özgür ve Dr Kayabaş, Türkiye’nin ilk ve tek e-Eğitim portalıyla amaçlarının Turizm sektörünün en büyük ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağı sorununa yönelik etkili ve verimli eğitimler vermek olduğunu söylüyor.

Bu güne dek yüzlerce sektör firması ile binlerce bireyselin yararlanıp, sertifika aldığı eğitim portalının herkese ve sektördeki küçük büyük her firmaya açık olduğunu belirten kurucu isimler, başvuru sonrasında kendilerine verilen bir şifre aracılığıyla e-Eğitim programına iştirak edilebildiğini sözlerine ekliyor.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TURİZM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ OLUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin