featured

TÜGİAD ESKİŞEHİR’DEN GÜÇLÜ BAŞLANGIÇ

service

Geçen hafta büyük bir coşku ve teveccühle  gerçekleşen lansman töreni sonrasında TÜGİAD Eskişehir, Serkan Can Zengin başkanlığında toplanarak ilk yönetim kurulunu ve görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

Türkiye’nin en etkin sivil toplum kuruluşlarının başında gelen TÜGİAD’ın Eskişehir şubesi geçen hafta açıldı. TÜGİAD Eskişehir’in, 19 Ocak 2022 Çarşamba Günü yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı ile Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube 1. Dönem Yönetim Kurulu ve görev dağılımları belli oldu. TÜGİAD Eskişehir Şube, ilk dönem çalışmalarına Serkan Can Zengin başkanlığında başlayacak.

 

“3 Başkan Yardımcısı Göreve Başladı”

TÜGİAD Eskişehir Başkanı Serkan Can Zengin, “TÜGİAD Eskişehir şubede yapılan bu görev dağılımıyla birlik ve beraberlik içinde hedefimizi sürekli yükselterek gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz.” dedi. Üç önemli isim TÜGİAD Eskişehir’de göreve başladı. Göreve başlayan başkan yardımcıları: Ersen Çıra, Mert Ünal ve Özgür Tekgöz oldu.

 

“Güçlü yönetim güçlü işler olacağının göstergesidir!”

TÜGİAD Eskişehir Başkanı Serkan Can Zengin, güçlü ve özverili bir yönetim kurduklarını açıklayarak “Güçlü yönetimler, güçlü işlere imza atarlar!” dedi. TÜGİAD Eskişehir’deki diğer görev dağılımları da şu şekilde gerçekleşti: Ersen Çıra, Mert Ünal ve Özgür Tekgöz Başkan Yardımcısı; Kenan Araz Sayman, Ali Önal Genel Sekreter; Can Alanoğlu, Yaşarcan Kurt ve Yiğit Çam Yönetim Kurulu Üyesi; Özlem Yıldırım Denetleme Kurulu Başkanı; Onur Çelik ve Emrah Kaya Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev alacak isimler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜGİAD ESKİŞEHİR’DEN GÜÇLÜ BAŞLANGIÇ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin