featured

SİVRİHİSAR’A ESTETİK VE MODERN BİR ÇEHRE KAZANDIRILIYOR

service

Tarihe ışık tutan, tarihi turistik alanları ile turizmin başkenti olan, dizi ve filmlere plato haline gelen Sivrihisar’da yenilikler bitmiyor. Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede hummalı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Sivrihisar’ın vizyoner başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından ilçede birçok yeniliklere imza atılırken, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelen Sivrihisar’da restorasyon ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra eski duraklar yenileniyor, ilçeye dijital led ekranlar kazandırılıyor ve Sivrihisar’ın tanıtımı için çevre yolu üzerlerine totemler, tanıtım tabelaları yerleştiriliyor. Tarihe dokusunu koruyarak daha modern bir ilçe haline gelen Sivrihisar’da, hazırlanan 3 boyutlu Nasreddin Hoca figürleri ana yollarda yolculuk yapan vatandaşları ilçeye davet ediyor.

Dünyanın Merkezine Davet için Eskişehir Ankara, Ankara Eskişehir, Afyon ve İzmir yollarına hazırlanarak konulan 3 boyutlu Nasreddin Hoca Figürleri yolculuk yapan vatandaşlarında dikkatlerini çekiyor. Ayrıca Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede yer alan tüm otobüs durakları yenilenerek daha modern bir hale getirildi. İlçenin bazı noktalarında ise led ekranlar konularak belediye faaliyetleri, yenilikler ve ilçenin tarihi turist alanlarının görselleri sergileniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİVRİHİSAR’A ESTETİK VE MODERN BİR ÇEHRE KAZANDIRILIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin